lunes, 8 de octubre de 2012

El CEN Balaguer comença la temporada amb bons registres

L’entitat lleidatana va obtenir vuit mínimes per al Campiona de Catalunya i un rècord d’edats en el Trofeu Fons i Estils i en la Lliga Catalana Aleví
Imatge dels participants del club balaguerí (Foto: CEN Balaguer)
El Club Esportiu Natació Balaguer va començar la temporada aquest cap de setmana amb bons registres. El club balaguerí va participar en el Trofeu Fons i Estils i en la primera jornada de la Lliga Catalana en categoria Aleví. Totes les competicions van tenir lloc a la piscina del CN Lleida.

En el Trofeu Fons i Estils, el Nil Profitós va guanyar la prova dels 1.500 lliures en categoria Infantil. En la mateixa prova, el segon classificat va ser el Pere Barbosa, que també pertany al CEN Balaguer. En la mateixa categoria, el Pere Barbosa es va imposar en la prova de 400 estils i el Nil Profitós va finalitzar segon. A més, en aquesta disciplina l’Arnau gràcia va acabar cinquè i el Roger Sanahuja sisè. El Nil i el Pere van obtenir quatre mínimes per al Campionat de Catalunya, i, el segon nedador, va fer rècord del club en la prova de 400 estils.

En categoria femenina, la Núria Ortiz va ser primera en els 400 estils de categoria Infantil. L’Emma Garcia va aconseguir ser segona en els 800 lliures i tercera en els 400 estils. Finalment, la Jèssica Però va acabar novena en els 800 lliures. La Nuria Ortiz amb una i l’Emma Garcia amb dos van obtenir mínimes per al Campionat de Catalunya.

En la Lliga Aleví, la Sara Puigarnau va aconseguir la tercera posició en la prova dels 100 metres esquena i també va finalitzar quarta en els 50 lliures. L’Ares Perera va firmar una novena plaça en els 50 lliures, i l’Emma Campàs va acabar vuitena en els 200 esquena. En categoria Masculina, l’Héctor Camarasa va ser quart en els 50 lliures i l’Oriol Mota novè en els 100 metres esquena.